Medlems information

Kære Club Lido fitness medlem.


Det er med stor glæde, at jeg nu kan dele de nyheder med jer, som jeg proklamerede i sidste uge.


Når en krise som Corona indtræffer, og man er tvangslukket i så lang tid, sætter det tankerne i gang. Det skete også for mig personligt. Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at det de seneste år har været en kamp at drive fitnesscenter. Først en omrokering på ejer-del for 4 år siden, så et salg af Lido Horsens, der kostede dyrt, en branche hvor det er blevet sværere og sværere at drive fitnesscenter, og nu en lang tvangsnedlukning grundet Corona.

Min første tanke var; “Er det nu, vi skal lukke ned og så sige tak for kampen?”. Tanken blev dog hurtigt lagt på hylden i takt med, at flere og flere medlemmer skrev, hvor meget de glædede sig til at komme tilbage til det center, de også elsker. Jeg valgte derfor at tage fat i en god bekendt omkring, hvordan man kunne gribe det an, nu når vi var helt i knæ økonomisk såvel som mentalt. Udgifterne fortsatte, men indtægterne var minimale, og regeringen dækkede kun omkring 80%.
Heldigvis havde min bekendte nogle gode ideer, og vi begyndte at tage fat i alle kreditorer. Efter lidt tovtrækkeri var både bank og væsentlige kreditorer villige til at finde en model, således at der var et lille håb for at genåbne igen, såfremt at der kunne komme penge i kassen igen fra juni 2021. Jeg kunne på samme tid også godt se, at der efter en årrække alene bag roret, var brug for noget ny energi.

Jeg har derfor spurgt min bekendte Lars Skou, der har hjulpet med hele omstruktureringen, samt Emil Skjold og Sune Christiansen, om de havde lyst til at indgå i et medejerskab af Lido fitness. De har alle 3 takket ja, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang.
Det betyder, at det Lido I kommer tilbage til, bliver det gode gamle center I kender, med byens bedste holdplan, den fantastiske lokation, og nogle helt fantastiske ansatte og medlemmer. Dog er siden visket ren, således vi ikke længere har gammel gæld, der tynger os – nu kan vi kigge fremad.
Jeg glæder mig til at se jer, forhåbentlig den 6. maj.

- Peter Larsen, Lido fitness 25/4-2021

 

Ny Ejerkreds

Først og fremmest, glæder det mig at kunne præsentere en ny og stærk ejerkreds af Club Lidofitness.
Emil Skjold, er tidligere medejer af blandt andet TemaBar og BarMix på dæmningen. Han vil fremadrettet få en aktiv rolle i centeret, hvor han er ansvarlig for receptionen, og en stor del af vores fremtidige markedsføringstiltag og forløb. Han er uddannet i økonomi fra Aarhus universitet, men har også en Personlig træneruddannelse, han glæder sig til at bringe i spil i centeret. Han er en energibombe uden lige, og jeg er sikker på, at vi supplerer hinanden rigtig godt.
Lars Skou og Sune Christiansen er begge stærke erhvervsprofiler fra vejle. De indtræder som passive partnere i Club Lido fitness, og vil ikke have deres daglige gang i centeret. Lars er medejer af blandt andet R2 Group Holding, samt tidligere bestyrelsesformand i VB, mens Sune har sit eget investeringsselskab, der blandt andet handler med ejendomme.


Holdplanen

Vi har byens største og stærkeste holdplan med op mod 100 hold om ugen i højsæsonen, og det skal vi holde fast i. Vi har, som nogle af de eneste i Vejle, hold såsom spinning, walk-it, reformer og det største udbud af Lesmils.
Og som noget nyt vil reformer ikke længere kræve et særskilt medlemskab.
Vi er grundet Corona også lidt presset på, hvor mange der må deltage på vores hold. Vi vil derfor introducere nogle “Turbo hold”, hvor vores dygtige instruktører øger intensiteten, så I kan være hurtigere færdige, og der bliver plads til, at flere kan træne. De øvrige hold fortsætter selvfølgelig, som I kender dem.

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag 05:45-23:00
Fredag 05:45-20:00
Weekender 07:30-19:00
Helligdage 07:30-15:00

 

Nye medlemskaber

Som noget helt nyt introducerer vi en ny medlemskabstype, som flere længe har efterspurgt. Et medlemskab, der kun giver adgang til fitness afdelingen, og altså ikke inkluderer hold. Det vil vi fremadrettet kalde “Club Lido Basis”. Det medlemskab I kender i dag, vil fremadrettet hedde
"Club Lido Premium” og giver adgang til alt i centeret på nær lukkede forløb. Altså inklusive reformer, og hvad vi ellers finder på.

De fremtidige PBS-medlemskaber i Club Lido Fitness er som følger:
Club Lido basis – 279 pr. mdr.
Club Lido Premium – 349 pr. mdr.
Club Lido Familie – 799 pr. mdr. (Hele familien på husstanden, til en pris).
Club Lido Studerende/pensionist/unge u.18 år. - 279 pr. Mdr.
Derudover vil der være mulighed for at købe 1, 6 og 13 måneder kontant.

 

OBS: Alle nuværende medlemskaber bliver automatisk konverteret til et Lido Premium medlemskab, medmindre du kører på en eksisterende firmaaftale eller er studerende/pensionist/deltid/u.18 år. Dette medlemskab vil fremover koste 279 pr. mdr., men giver samme fordele som et Club Lido Premium medlemskab.
Vil du have fingrene i det nye “Club Lido basis” medlemskab, skal du blot kontakte os på din første træningsdag i receptionen, og vi konverterer dit medlemskab om til dette.

 

Venlig hilsen

Peter Larsen
Medejer
Club Lido Fitness vejle