LesMills

LesMills
Vi har et bredt udbud af holdtræningsaktiviteter, bl.a. Les Mills koncept timer, som er effektive og motiverende træningsprogrammer, som fornyes hvert kvartal. Desuden tilbyder vi diverse specialhold og intensive kursusforløb.

BODYPUMP
Er en all-round styrketræning med brug af vægte og vægtstænger. I BODYPUMP kommer man hele kroppen igennem, og timen er derfor et effektivt alternativ til selv at arbejde med vægte/maskiner, og samtidig er det et fantastisk supplement til anden konditionsstyrkende træningform.
BODYPUMP er en koncepttime, hvilket betyder, at der køres det samme program i 3 mdr. Dette betyder, at du kan fokusere på at træne med korrekt teknik og intensitet.
Timen henvender sig til alle, der på en simpel og effektiv måde gerne vil være stærk og udholdende og få en markeret krop uden at få store muskler.
Se video http://youtu.be/ZNvais03zI0

BODYCOMBAT
Er en sjov og hård time, hvor tempo, kondition og høj forbrænding er i fokus. Timen er sat sammen af bevægelser og serier, der henter inspiration fra kampsportsgrene som boksning, karate og taekwondo. Timen foregår uden brug af redskaber.
BODYCOMBAT er en koncepttime, hvilket betyder, at der køres det samme program i 3 mdr. Dette betyder, at du kan fokusere på at træne med korrekt teknik og intensitet.
En simpel men hård træningsform, der henvender sig til alle, der kan lide tempo og sved på panden!.
Se video http://youtu.be/33_nN09w8oE

SH`BAM
Er en 45 min lang dansetime, hvor der danses forskellige stilarter, for eks. Street, Jazz og Disco. Timen er bygget op over 12 sange med enkle kombinationer.Kom og vær med. Det er super sjovt og livsbekræftende.
Se video http://youtube.com/watch?v=EW7WwilwdhU

BODYJAM
Er 55 minutters danseglæde til den hotteste musik med de fedeste moves. Klassen er perfekt for deltagere som elsker at danse og give den gas til dansestilarter som House, Hiphop, Drum’n’Bass, Trap samt elektronisk dance.En lidt sværere koreografi end på SH`BAM timerne
https://www.youtube.com/watch?v=UyRJkIPdINo

BODYFLOW
Er en blid blanding af yoga, tai chi og pilates, som tilsammen giver en afstressende træning i styrke, balance og smidighed til behagelig musik.
Gennem fokus, vejrtrækning og nøje udvalgte øvelser fra yoga, tai chi og pilates træner du her funktionel styrke, balance og smidighed til blød, lækker musik. Kombinationen af teknikker og øvelser giver dig både fysisk træning, øget balance og indre harmoni.
BODYFLOW er med til at øge din kropsbevidsthed, styrke krop og sind, reducere stress samt løsne op for spændinger.
http://youtub.be/xLUwVQJM4PQ

CX WORX
Er en halv times træning hvor der fokuseres på mave og ryg. Døjer du med rygproblemer der kræver ekstra opmærksomhed, bør du tage en snak med instruktøren INDEN at timen starter, da timen foregår i et højt tempo og hårdheden af timen er stor.
http://youtu.be/Y16hL9Rrzls