Trine Kornmaaler

Trine Kornmaaler

  • Ansat: I Lido Fitness 2015 
  • Rolle i Lido Fitness: Administrativ koordinator for lukkede forløb, træningsansvarlig på Livsstilsholdet, holdunderviser og personlig træner
  • Uddannelse: Fitnessinstruktør og fysioterapeuteksamineret personlig træner ved AT Work 2015

Trine Kornmaaler har, udover rollen som administrativ koordinator, stort fokus på sit arbejde som personlig træner, hvor hun tager udgangspunkt i, at en sund livsstil handler om flere elementer: balance, fokus og selvindsigt.

Der er en forventning om, at du vil give dig 110% til alle træninger, hvor ærlighed og selverkendelse sættes før dårlige undskyldninger. Trine ønsker at hjælpe dig godt fra start med en ændring af dine vaner og vil hjælpe dig på vej mod en sundere hverdag med alt, det indebærer. Fitness og sundhed bør være et løfte mellem dig og den person, du ønsker at være. Hvis du er klar til at gøre din del, så er Trine klar til at stå til rådighed for dig på din rejse.

Trine henvender sig særligt til dig, som ønsker en bedre og sundere hverdag; om fokus er på hypertrofi og masse, vægttab, funktionel træning eller sjov træning så kan Trine hjælpe dig på vej mod dit mål.