Cykling/Spinning

Cykling
Er for dig der gerne vil forbedre din kondition og udholdenhed, og samtidig øge din fedtforbrænding. Der cykles i hold på stationære cykler til god og motiverende musik. Cykling er for alle, det gælder bare om at finde dit niveau. På en del af timerne anvendes der pulsmålere, som gør det muligt at måle pulsen i forhold til max pulsen. Yderligere har vi mulighed for, efter timen, at sende dataerne, målt i forbindelse med timen, hjem til dig. Så kan du i ro og mag sidde hjemme ved din PC, og se hvad du har ydet i løbet af timen,se dit kcal. forbrug m. m.

Basis
Nye deltagere der er ved at opbygge en rutine og som stadig mangler udholdenhed og har brug for at blive guidet gennem lektionen i såvel takter og teknik. Også for rutinerede, der vil restituere.

Let øvede
Deltagere der har fået opbygget grundformen, og som er rutinerede og har opbygget færdigheder omkring teknik og takter. Lettere udfordrende.

Øvede
Deltagere der er sikre på cyklen og som ønsker hård udfordring.
For dig som ønsker at forbedre din kondition og udholdenhed på en sjov og inspirerende måde, som samtidig er skånsomt for knæ og ryg.

Du kan se vores holdplan her