Personlig træning

Personlig træning

En investering i dig selv og dine personlige mål.

Hvordan går det med din træningsmotivation. Oplever du fremgang både fysisk og mentalt? Kan du mærke hvordan du efter hver træning udvikler dig, og ikke mindst, får du givet dig selv et klap på skulderen undervejs på din træningsrejse?

Hvis IKKE du oplever ovenstående ting, så har vi med garanti en træner som kan hjælpe dig godt på vej. Vores trænere er ikke "kun" dygtige til at sammensætte det rigtige træningsprogram, de sørger også for at motiverer/inspirerer, så dine træningsdage ikke bare bliver noget som skal overståes. Det er DIG og DINE behov som vil være i fokus. Så uanset om dit mål er opstramning, vægttab, genoptræning eller mere styrke, så kan vores højtuddannede personlig trænere hjælpe dig.

Personlig træning kan foregå alene, parvis eller i små hold.

Du kan booke din tid hos en af vores personlige træner HER

 

FysioPlan i Club Lido Fitness hjælper med kostplaner og ernæringsvejledning

Du kan vælge at have din personlige træner i et fast forløb eller blot nogle få gange for at komme rigtigt i gang, få ny motivation eller inspiration eller for at få justeret teknik og intensitet.

Vi tilbyder personlig træning inden for følgende:

 • Sports specifik træning - fitness, boldspil, golf, ishockey mv.
 • Holdningskorrektion
 • Vægttab
 • Efterfødselstræning
 • Toning og opstramning
 • Genoptræning efter skader
 • Diverse livsstilssygdomme - forhøjet blodtryk, diabetes 2,
 • Overvægt mv.

Du kan booke en personlig træner via: kontor@lidofitness.dk- her kan du også høre mere om vores forskellige pakker og personlige træningsforløb

Personlige trænere med en bred faglig viden.

I Lido Fitness er alle vores personlige trænere yderst kompetente og veluddannede. Vores trænere har, udover erfaring på egen krop, uddannelse i kroppens anatomi, hvorfor de kan tilpasse øvelser, programmer og målsætninger alt efter klientens eventuelle skader og hverdag. Ligeledes har vores trænere en bred viden om kost, dog har vi nogle specifikke kostvejledere tilknyttet, som den enkelte træner henviser til i visse situationer, så du er sikret de bedste svar på dine spørgsmål. Ved et forløb i Lido Fitness har du typisk den samme træner under hele dit forløb, hvilket sikrer dig, at der løbende vil tilpasses vægt, øvelser og mål. Vores fornemmeste opgave ligger i at motivere dig og sørge for, at du ikke går i stå, når du har nået et mål eller måske oplever mindre udvikling i en periode.

Vores personlige trænere har hver især har specielle fokusområder, der kendetegner dem og deres arbejdstilgang. Om det er vægttab, muskelvækst, genoptræning eller andet, så kan vi hjælpe dig på vej mod en sundere livsstil.

Vores personlige trænere er:

FAKTA-BULLETS

 • Den første træning/konsultation vil vare ca. 5 kvarter. Her vil dine ønsker og mål blive gennemgået. Du vil, ved køb af pakkeløsningen, blive vejet, testet og målt i forhold til dine mål.
 • Afbud skal senest ske dagen før din aftalte træningstid.
  Afbud skal ske ved at kontakte receptionen (75 72 15 75).
 • Medbring altid vand og håndklæde når du træner.