Yoga / Pilates

Yoga
Yoga er åndedrætsøvelser kombineret med fysiske stillinger som stimulerer kredsløbet, smidiggør leddene og udfordrer både den indre og ydre balance. På yoga får din krop og dit sind et pusterum og en mulighed for nye gode vaner. Alle kan være med.

Yin Yoga
Yin yoga er en yogaform der ikke handler om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads. Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.

Vinyasa Yoga
Vinyasa betyder flow, og er en dynamisk yogaform. I denne yogaform sammensættes stillingerne til små sekvenser, og det foregår alt sammen ganske flydende. Som udøver handler det om, at give sig hen til yogaens flow, og lade kroppen bevæge sig i samspil med åndedrættet. Her arbejdes med styrke, forbedring af musklernes udholdenhed og kroppens smidighed.

Pilates
Pilates er en træningsform, som styrker kroppen og øger kropsbevidstheden gennem arbejde med vejrtrækning og kropsholdning. Pilates er skånsomt mod knæ, ryg og led og fokuserer på at øge styrken, og stabiliteten i mave- og rygmuskler samt bækkenbunden. Pilates er desuden velegnet til gravide, efterfødsel og folk med rygproblemer. Timen henvender sig til dig, som ønsker at forbedre din kropsholdning, styrke din mave- og rygmuskulatur samt opnå øget kropsbevidsthed.

Se vores holdplan her