Reformer

Reformer er oprindeligt udviklet af Joseph Pilates, hvor visionen var at skabe et træningssystem som særligt har fokus på holdning, balance, stabilitet og koordination. Da det er de mest centrale punkter ved funktionel styrke træning.
Det er en helt unik træningsform, som ikke kan sammenlignes med styrketræning, idet Pilates var udviklet til “Body and mind” funktionalitets træning. Reformer henvender sig til alle, særligt til genoptræning supplements træning og styrkelse af “Core” kropskernen.
Hos Club Lido fitness har vi forskellige reformer hold, således både begyndere, øvede og mere avancerede får tilset deres behov.
Begynder Reformer. Her vægter vi at give en god introduktion til maskinerne, og sætter den enkelte ind i trænings metoden. Vi baserer undervisningen på rutinerede øvelser og basale teknikker. Din instruktør guider dig igennem øvelserne, med fokus på bevægelserne og sikrer dig derved en god begyndelse.
Senior Reformer. Ydermere introducere vi senior reformer 2 gange ugentligt . Her fokuseres der på balance og styrkelse af muskulaturen, ligeledes arbejdes der med bindevævet via mobilisering i øvelserne . Træningen vil variere imellem øvelser, med og uden udstyr.
Power/jump Reformer. Her kan du forvente en holdtime med hurtigere skift imellem øvelserne, mere belastning og udfordring på styrken og motorikken, i et tempofyldt flow, som fungere godt til dig, der ligeledes behersker jumpboard teknikken.
Pilates Reformer. En komplet træning af hele kroppen, en sammensat træning der tager udgangspunkt i principperne fra pilates. Der fokuseres på kropsbevidsthed og kontrol. Holdet er for dig som ønsker en funktionel træning hvor smidighed og balance er fokus.
Advance Reformer. Dette hold henvender sig til dig som er rutineret reformer bruger, og har et ønske om en mere advanceret og effektiv træningsform. Det forventes derfor at du mestre teknikken og reformeren.
Refresh Reformer. En søndags treat til både krop og sjæl. Der vil være fokus på åndedræt og præsentation af nye øvelser . Reformer instruktørerne vil derudover basere holdet på, at brugerne kan forbedre deres teknikker og samtidig gives der mulighed for at komme med ønsker til øvelserne.

Du kan se vores holdplan her