Reformer

Reformer

Reformer maskinen er oprindeligt designet og udviklet af Joseph Pilates, hvis vision var at skabe et træningssystem som særligt fokuserede på rehabilitering og genoptræning. Pilates Træningsformen fokusere på holdning, balance og koordination, da dette er centrale punkter i at “reformere” kroppen.
Det er en helt unik træningsform, idet Pilates er udviklet med tanke på hele kroppens integration af funktionalitets træning. Reformer holdene henvender sig til alle, som ønsker en tonet, veldefineret krop med harmoni og balance mellem muskler og led.
I Club LIDO reformer studie har vi forskellige holdtyper, således både begyndere, øvede og mere avancerede får tilset deres behov.
OBS !!
Grundet de få pladser som der er på et reformerhold, så er det ikke muligt at melde sig på 2 sammenhængende reformertimer. Vi håber på jeres forståelse.
Se vores Reformer video HER
Basic reformer.
Her vægter vi at give en god introduktion til maskinerne. Vi baserer undervisningen på rutinerede øvelser og basale teknikker fra pilates principperne.
ligeledes arbejdes der med bindevævet ved fleksibilitet og smidighed . Træningen vil variere imellem øvelser, med og uden udstyr. Din instruktør guider dig igennem øvelserne, med fokus på korrekte teknikker og sikrer dig derved en god begyndelse.
Pilates reformer.
En komplet træning af hele kroppen, en sammensat træning der tager udgangspunkt i principperne fra pilates. Der fokuseres på kropsbevidsthed og kontro . Der vil være stor variation og modifikation imellem øvelserne. Holdet er for dig som er let øvet/øvet, og ønsker en funktionel træning af dels ”core” samt smidighed og balance .
Power/jump reformer
Her kan du forvente en holdtime med hurtigere skift imellem øvelserne, mere belastning og udfordring af muskulaturen og motorikken. Holdet henvender sig til de øvede, som ønsker et tempofyldt flow, og ligeledes behersker jump board teknikken.
Advance reformer.
Dette hold henvender sig til dig som er rutineret reformer bruger, og har et ønske om en mere advanceret og effektiv træningsform. Det forventes derfor at du har haft adskillige timer på holdene og derfra mestre pilates og reformeren.

Du kan se vores holdplan her