LesMills - Se alle hold

BODYPUMP
Er en all-round styrketræning med brug af vægte og vægtstænger. I BODYPUMP kommer man hele kroppen igennem, og timen er derfor et effektivt alternativ til selv at arbejde med vægte/maskiner, og samtidig er det et fantastisk supplement til anden konditionsstyrkende træningform.
BODYPUMP er en koncepttime, hvilket betyder, at der køres det samme program i 3 mdr. Dette betyder, at du kan fokusere på at træne med korrekt teknik og intensitet.
Timen henvender sig til alle, der på en simpel og effektiv måde gerne vil være stærk og udholdende og få en markeret krop uden at få store muskler.
Se video LesMills - BODYPUMP

BODYCOMBAT
Er en sjov og hård time, hvor tempo, kondition og høj forbrænding er i fokus. Timen er sat sammen af bevægelser og serier, der henter inspiration fra kampsportsgrene som boksning, karate og taekwondo. Timen foregår uden brug af redskaber.
BODYCOMBAT er en koncepttime, hvilket betyder, at der køres det samme program i 3 mdr. Dette betyder, at du kan fokusere på at træne med korrekt teknik og intensitet.
En simpel men hård træningsform, der henvender sig til alle, der kan lide tempo og sved på panden!
Se video LesMills - BODYCOMBAT

LesMills Core
Les Mills Core er en intens træning, hvor der fokuseres på mave og ryg. Timen foregår i højt tempo og er super effektiv. Den henvender sig både til begynder samt øvede deltagere. Døjer du med rygproblemer, så tag en snak med instruktøren inden timen starter.
Se video LesMills - Core

BODYSTEP

BODYSTEP en helkrops cardio træning til virkelig at tone din bagdel, lår og overkrop hvor kernen ligger i øvelserne på stepbænken. På BODYSTEP kan du forvente en blanding af upbeat, rytmisk stepping, med squats og lunges til at træne benene. Vi kombinere dette med bevægelser som burpees, push ups og vægtskiveøvelser, og resultatet er en sjov, opløftende træning for hele kroppen.
Se video LesMills - BODYSTEP

Du kan se vores holdplan her